Tietoa meistä ja yhteistyö

Ikuinen oppija?

Moro! Olen Toni Takala ja alkujaan lähtöisin Toijalasta, mutta sittemmin Tampereelta Ouluun muuttanut ”nuorehko” mies. Oon ehtinyt elämässä tehdä kaikenlaista ja aina olen ollut jonkinlaisella palvelualalla. Pisimmän urani olen tehnyt ravintola-alalla, jossa olen työskennellyt tiskaajasta useamman ravintolan ravintolapäällikkönä.

Aikansa kyllä kutakin. Muutin tänne Ouluun puolisoni luokse ja samalla kun edellistä työtä tein, niin opiskelin Trainer4You:lla lisensoidun personal trainerin koulutusputken (sis. hyvinvointivalmentajan ja kuntosalivalmentajan koulutuksen), jonka jälkeen alkoikin palava halu kehittää omaa osaamistani, sekä tahto auttaa muita ihmisiä samalla.

Hainkin syksyllä alkavaan hierojan ammattitutkintoon ja HUMPS! Pääsinkin OSAO:lle opiskelemaan! Minusta tulikin sitten täyspäiväinen opiskelija:)

Olin jo tietty toiminut yli vuoden jo yrittäjän liikunta- ja hyvinvointialalla, joten osaamisen lisääminen tukisi vain liiketoimintaani. Nyt siis alkaakin se, että mahdollisuus käydä minulla hieronnassa.

Jos siis olet miettinyt omaa hyvinvointiasi, niin mie oon helppo lähestyä ja suosittelen aloittamaan nyt heti äkkiä oman hyvinvoinnin ylläpitävä harjoittelu ja kehonhuolto. 

PS. Jokainen myös ansaitsee aikaa itselleen ja pieni hemmotteluhetki on sallittua!

❤️:lla Toni

 

Toni Takala

Valmentaja, personal trainer ja koulutettu hieroja.
Lempeän jämäkällä luonteella varustettu valmentaja, jonka tarkoitus on saada asiakkaat voimaan hyvin ja ymmärtämään oman terveyden tärkeyden!

Toni Takala

Yrityksen mikrotukihenkilö ja markkinointipäällikö, henkilöstöjohtaja, toimitusjohtaja, talouspäällikkö, laskutusneuvoja, asiakkuuspäällikkö.

Käy meillä

Hieronnat suoritetaan osoitteessa.

Äimäkuja 6 A,
2.kerros,
90400 OULU

Soita meille

Sähköinen ajanvarausjärjestelmä toimii pääsääntöisenä varauskanavana, mutta jollei sinulle löydy aikoja, niin soitappa, niin katsotaan saadaanko järjestymään jotain aikaa sinulle.

044 242 3444

laita sähköpostia

Tähän voi sitten laittaa sähköposteja, jos on jotain asiaa. Vastailemme mahdollisimman nopsaan, mutta välillä voi olla ruuhkaakin.

toni@tonip0ika.fi

Mitä tehdä?

Mikäli olet kiinnostunut tekemään yhteistyötä kanssani, niin laita viestiä minulle ja tavataan, sekä keskustellaan mikä olisi meidän yhteinen suunta.