Tietoa meistä ja yhteistyö

Ikuinen oppija?

Moro! Olen Toni Takala ja alkujaan lähtöisin Toijalasta, mutta sittemmin Tampereelta Ouluun ja sitten takaisin Tampereelle muuttanut ”nuorehko” mies. Oon ehtinyt elämässä tehdä kaikenlaista ja aina olen ollut jonkinlaisella palvelualalla. Pisimmän urani olen tehnyt ravintola-alalla, jossa olen työskennellyt tiskaajasta useamman ravintolan ravintolapäällikkönä.

Aikansa kyllä kutakin. Oulussa sain opiskella hierojan ammattitutkinnon ja hieronnan erikoisammattitutkinnon aivan mahtavien opettajien opissa OSAO:lla. Suuri kiitos!

Elämä kuitenkin kuljetteli takaisin kotikaupunkiin Tampereelle, jossa aina minun sydän on. Kyseinen ala on pääasiassa yrittäjäpohjaista, joten minusta tuli täysipäiväinen yrittäjä.

Olin jo tietty toiminut yli vuoden jo yrittäjän liikunta- ja hyvinvointialalla, joten osaamisen lisääminen tukisi vain liiketoimintaani. Nyt siis alkaakin se, että mahdollisuus käydä minulla hieronnassa.

Jos siis olet miettinyt omaa hyvinvointiasi, niin mie oon helppo lähestyä ja suosittelen aloittamaan nyt heti äkkiä oman hyvinvoinnin ylläpitävä harjoittelu ja kehonhuolto. 

PS. Jokainen myös ansaitsee aikaa itselleen ja pieni hemmotteluhetki on sallittua!

❤️:lla Toni

 

Toni Takala

Valmentaja, lisensoitu personal trainer,
koulutettu hieroja ja urheiluhieroja EAT.
Lempeän jämäkällä luonteella varustettu valmentaja, jonka tarkoitus on saada asiakkaat voimaan hyvin ja ymmärtämään oman terveyden tärkeyden!

Toni Takala

Yrityksen mikrotukihenkilö ja markkinointipäällikö, henkilöstöjohtaja, toimitusjohtaja, talouspäällikkö, laskutusneuvoja, asiakkuuspäällikkö.

Mitä tehdä?

Mikäli olet kiinnostunut tekemään yhteistyötä kanssani, niin laita viestiä minulle ja tavataan, sekä keskustellaan mikä olisi meidän yhteinen suunta.