AJANVARAUS TONI TAKALA

TÄRKEÄÄ TIETOA KOSKIEN VARAUKSEN TEKOA!

SAAVUTHAN PAIKALLE ENNEN ENSIMMÄISTÄ HIERONTAA N. 10MIN AIEMMIN, JOTTA SINULLE JÄÄ AIKAA ASIAKASKORTIN TÄYTTÖÄ VARTEN.

Alaovet ovat auki kello 18:00 asti. Mikäli hieronta-aikasi on sen jälkeen soita numeroon 𝟎𝟒𝟒 𝟐𝟒𝟐 𝟑𝟒𝟒𝟒

(𝐌𝐢𝐤ä𝐥𝐢 𝐡𝐚𝐥𝐮𝐚𝐭 𝐦𝐚𝐤𝐬𝐚𝐚 𝐤ä𝐭𝐞𝐢𝐬𝐞𝐥𝐥ä, 𝐧𝐢𝐢𝐧 𝐯𝐚𝐫𝐚𝐚𝐭𝐡𝐚𝐧 𝐭𝐚𝐬𝐚𝐫𝐚𝐡𝐚𝐧 𝐯𝐚𝐥𝐦𝐢𝐢𝐤𝐬𝐢).

Ajan peruutus tulee tehdä viimeistään 24 h ennen varattua aikaasi, jotta aikaa voidaan tarjota toiselle asiakkaalle. Peruuttamaton ajanvaraus veloitetaan täysimääräisesti (100%) + (laskutuslisä 5,00 €).
Peruutuksen voit tehdä internet-ajanvarauksen kautta 48h ennen aikaasi, jos olet varannut ajan sivuston kautta. Peruutuksen voi tehdä myös puhelimitse vain soittamalla 24h ennen aikaasi veloituksetta. Jos emme vastaa heti, niin soitamme takaisin mahdollisimman pian.
(peruutusehdot päivitetty 23.08.2022).

Koulutettu hieroja on terveydenhuollon ammattilainen, joten hoidot ovat alv. 0%.

*Kotikäynnit tulee varata puhelimitse (044 242 3444) tai tai sähköpostilla (toni@tonip0ika.fi). Ajanvarauskalenteri toimii vain Puutarhakadun toimipisteen ajanvarauksessa.

Hieronnan vasta-aiheet, eli kontraindikaatiot

Mikäli sinulla esiintyy näitä, niin silloin hieronta ei ole ajankohtainen/hyväksi.

Hieronta suunnitellaan yhdessä sinun tarpeidesi mukaiseksi ensimmäisellä käyntikerralla täytettävän esitietolomakkeen, haastattelun ja tutkimisen perusteella. Hieronta voi sisältää mm. klassista hierontaa, faskiakäsittelyä tai purentalihaskäsittelyä. Alla olevien hierontojen sisällöt esimerkkejä.

Huomioithan, että ensimmäisellä kerralla suoritettava alkututkimus ja haastattelu vievät hieronta-ajasta n. 5-10 minuuttia.

HIERONNAN VASTA-AIHEET ELI KONTRAINDIKAATIOT

ASIAKKAAN TURVALLISUUS ON MEILLE TÄRKEINTÄ! Joissakin tilanteissa hierontaa ei ole turvallista suorittaa ja sillä voidaan aiheuttaa haittaa asiakkaan terveydelle. Jos teillä on jokin alla olevan listan mukainen hieronnan vasta-aihe, niin suosittelemme teitä keskustelemaan lääkärinne kanssa hieronnan sopivuudesta.

 

– Kuumetila, flunssatila, humalatila, krapulatila, akuutissa vaiheessa oleva syöpä, infektiot ihossa, 
tulehdusvaiheessa oleva nivel- tai lihasreuma sekä kihti, verenvuototauti eli hemofilia,  akuutit tulehdukset, 
spastinen halvaus, laskimotukokset, tyrä,  iskeeminen kudos,
suurentuneet imurauhaset, tuoreet vammat esim. lihasrevähdykset, ruhjeet, avohaavat, luumurtumat. 

Jollet ole varma sopiiko hieronta sinulle, niin ole yhteydessä hierojaan.

Joko sähköpostilla: toni@tonip0ika.fi tai puh.nro. 044 242 3444

Koulutetun hierojan tekemä hieronta on alv 0%.

Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

Urheiluhieronta

On soveltamista klassisesta hieronnasta, jossa otetaan huomioon urheilijan lajikohtainen harjoituskausi. Käyttämällä kuutta perusotetta: sively, hankaus, pusertelu, täristys, ravistelu ja taputus. Jokaisella hierojalla on oma ”käsialansa”.

Vaikutus: vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä elimistön hapen ja ravinteiden saantia.  Lievittää kipua ja rentouttaa lihaksia ja mieltä. Parantaa myös nivelten liikkuvuutta.

Klassinen hieronta

Vanha, perinteinen hoitomuoto, jolla tarkoitetaan pehmytkudosten muokkausta käyttämällä kuutta perusotetta: sively, hankaus, pusertelu, täristys, ravistelu ja taputus. Jokaisella hierojalla on oma ”käsialansa”.

Vaikutus: vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä elimistön hapen ja ravinteiden saantia.  Lievittää kipua ja rentouttaa lihaksia ja mieltä. Parantaa myös nivelten liikkuvuutta.

Kinesioteippaus

Kinesioteippauksessa hyödynnetään kinesioteipin ihon kaltaisia ominaisuuksia. Erilaisia teippaustekniikoita hyväksi käyttäen voidaan esim. aktivoida tai rentouttaa lihasta, poistaa turvotusta, tukea ja parantaa nivelen liikkuvuutta sekä lieventää kipua.

Kenelle erityisesti? Tuki- ja liikuntaelinsairauksista kuten selkäkivuista ja rasitusvammoista (mm. tennis- ja golfkyynärpää, ”penikkatauti”) kärsiville.

Faskiakäsittely

Faskiat ovat kollageenisäikeisiä tukikudoksia, jotka tukevat ja suojaavat kehon kudoksia, lihaksia ja sisäelimiä. Toisinaan, esimerkiksi vamman, stressin tai vääränlaisen kuormituksen seurauksena nämä tukikudokset, faskiat, saattavat kiristyä ja siten aiheuttaa verenkierron, aineenvaihdunnan ja hapensaannin heikkenemistä lihaksissa, mikä taas aiheuttaa lihasjännitystä ja kipua.

Faskiakäsittelyssä näitä kireyksiä pyritään lievittämään venyttämällä faskiaa erilaisia tekniikoita ja välineitäkin (mm. imukupit, faskiarauta) apuna käyttäen.

Hieronnat

Täältä löydät tietoa erilaisista hieronnoista ja voimassa olevat hinnastot.

Valmennukset

Täältä taas löydät erilaiset personal training-valmennukset
ja niiden hinnastot.

Palvelut

Täällä sitten taas on esimerkiksi hierontojen lisäpalvelut ja niiden hinnat.

Rekisteriseloste

Rekisteriseloste – Koulutettu hieroja, urheiluhieroja EAT, ravintovalmentaja, lisensoitu personal trainer Toni Takalan asiakasrekisteri

Yleistä:

Koulutettu hieroja, terveydenhuollon ammattilaisena ja yrittäjänä, kerää asiakkaistaan hoidon ja asiakassuhteen kannalta olennaiset tiedot. Ammatinharjoittaja on vastuussa keräämistään asiakastiedoista, niiden säilyttämisestä ja suojaamisesta.

Koulutettu hieroja on vaitiolovelvollinen ja asiakastiedot ovat lain mukaan salassa pidettäviä.

Rekisteristä vastaa:

Toni Takala | Hieronta- ja hyvinvointipalvelu hier0mo

tonip0ika tmi | hier0mo tonip0ika

Puutarhakatu 16 C, 33210 TAMPERE

044 242 3444, toni@tonip0ika.fi

Tietojen keräämisen ja käsittelyn tarkoitus:

Henkilötietojen keräämisen ja käsittelyn tarkoituksena on turvata asiakkaalle mahdollisimman hyvä ja turvallinen hoito sekä toimiva asiakassuhde. Tietoja, jotka eivät ole hoidon tai asiakassuhteen hoitamisen kannalta tarpeellisia ei kerätä.

Kerättävät tiedot ovat tarkoitettu potilasturvallisuudesta huolehtimiseen, palveluiden ja tuotteiden tuottamiseen ja toimittamiseen asiakkaalle, asiakassuhteen ylläpitämistä, kehittämistä ja tilastointia varten.

Noudatettavia lakeja:

Henkilötietolaki 523/1999

Kuluttajansuojalaki 393/2014

Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/1994

Laki potilaan asemasta ja oikeuksista 785/1992

Sähköisen viestinnän tietosuojalaki 516/2004

Rekisteriin kirjattavat tiedot:

Henkilötiedot: etunimi, sukunimi, syntymäaika, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite

Yritystiedot: yrityksen nimi, yritystunnus, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, verkkosivujen osoite, yhteyshenkilön tiedot, laskutukseen liittyvät tiedot

Terveydentilaa koskevat tiedot: hierontaan tulon syy, hieronnan kontraindikaatiot, asiakkaan terveydentila, allergiat, leikkaukset ja käyttämät lääkkeet, aikaisemmat hoidot, asiakkaan antamat lisätiedot

Hoitotapahtumaa koskevat tiedot: asiakkaan hoidon alkutilanne, tehdyt testit, hoitoajat, annettu hoito, muistiinpanot, tapaamiset, asiakkaan antamat lisätiedot

Suostumus suoramarkkinointiin ja mainontaan: sähköpostiosoite tai puhelinnumero

Asiakkaan antamat lisätiedot: työn luonne, harrastukset, arki- ja työpäivän ergonomiaan liittyvät asiat sekä muu sellainen tieto, jolla on merkitystä hoidon suunnittelussa tai toteutuksessa.

Suostumus suoramarkkinointiin:

Asiakkaan luvalla yhteystietoja (puhelinnumero ja sähköpostiosoite) käytetään palveluihin, tarjouksiin ja tapahtumiin liittyvään tiedottamiseen, mainontaan ja markkinointiin.

Lupaa pyydetään pääasiassa asiakastietolomakkeessa. Asiakas voi antaa suoramarkkinointiluvan myös puhelimitse, tapaamisen yhteydessä, liittymällä omatoimisesti sähköpostilistalle tai sähköisen ajanvarauksen kautta.

Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen käyttäminen tähän tarkoitukseen milloin tahansa.

Tietojen kerääminen:

Tiedot kerätään asiakkaan yhteydenotoista, asiakastietolomakkeesta, alkuhaastattelusta sekä hoidon aikana saaduista lisätiedoista sekä käydyistä keskusteluista. Myös sähköpostin tai internetsivujen välityksellä tullutta tietoa voidaan kerätä, jos sillä on hoidon tai muun yritystoiminnan kannalta merkitystä.

Tietojen luovuttaminen:

Potilasasiakirjatiedot luovutetaan pääsääntöisesti kopioina tai lausuntoina. Potilasasiakirjoihin tehdään merkintä niihin sisältyvien tietojen luovuttamisesta ja luovutuksen peruste. Merkintä tehdään myös siitä, jos potilas on kieltänyt tietojensa luovuttamisen.

Tietoja voidaan luovuttaa vain lain sallimissa rajoissa viranomaisille.

Asiakkaalla on oikeus saada nähtäväksi ja tarkistettavaksi hänestä kerätyt tiedot sekä saada korjatuksi väärät tiedot. Asiakkaalla on myös oikeus saada halutessaan kopiot potilasasiakirjoista sekä tietoa hänestä kerätyistä tiedoista.

Asiakastietoja ei luovuteta ulkopuolisille, kuin alla mainituissa tapauksissa.

Henkilötietojen luovuttaminen EU-maiden ulkopuolelle

Potilastietoja ei siirretä, säilytetä tai luovuteta Euroopan Unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Markkinointiin liittyviä henkilötietoja (asiakkaan nimi, sähköpostiosoite ja/tai puhelinnumero) saatetaan säilyttää ja käyttää EU-maiden ulkopuolella.

Esimerkiksi tiedottamiseen tarkoitetun materiaalin toimittamiseen asiakkaalle, kolmannen osapuolen tarjoamaa sovellusta käytettäessä. Tällöin ammatinharjoittaja pyrkii huolehtimaan, että kolmas osapuoli on luotettava ja että tietojen säilytyksessä ja suojaamisessa noudatetaan huolellisuutta ja tarkkuutta.

Henkilötietoja ei myydä tai muutoin luovuteta kolmannelle osapuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet:

Kerätyt tiedot tallennetaan salatussa muodossa ja niiden katselu ja muokkaaminen vaatii tunnistautumisen. Asiakkaan täyttämä asiakastietolomake säilytetään lukitussa paikassa, erillään sähköisesti tallennetuista tiedoista.

Annan mielelläni lisätietoja edellä mainittuihin asioihin liittyen.

 

Päivitetty 09.03.2021