Palvelumme

Mitä ne ovat?

Tervetuloa hierontapalveluideni pariin! Olen koulutettu hieroja, urheiluhieroja EAT ja ravintovalmentaja, jolla on yli viiden vuoden kokemus hierontatyöstä. Olen erikoistunut urheilijoiden lihashuoltoon, ja tarjoan monipuolisia hierontapalveluita, kuten klassista hierontaa, urheiluhierontaa, fasciakäsittelyjä, NormaTec®-hoitoja ja ravintovalmennusta.

Hieronta on erinomainen tapa hoitaa ja ylläpitää kehon hyvinvointia, olipa kyse sitten lihaskivuista, stressistä tai vaikkapa liikunnan aiheuttamista jännitteistä. Klassinen hieronta auttaa rentouttamaan lihaksia ja parantamaan verenkiertoa, kun taas urheiluhieronta keskittyy urheilijoiden tarpeisiin, kuten suorituskyvyn parantamiseen ja lihasten palautumiseen. Fasciakäsittelyllä puolestaan voidaan hoitaa kipuja ja jännitteitä lihaskalvoissa.

NormaTec®-hoito on innovatiivinen menetelmä, jossa käytetään paineistettua ilmateknologiaa lihasten palauttamiseen. NormaTec®-hoito auttaa lisäämään verenkiertoa, poistamaan kuona-aineita ja parantamaan palautumista rankan harjoittelun jälkeen. Ravintovalmennuksella puolestaan voidaan tukea hieronnan vaikutuksia ja optimoida kehon hyvinvointia.

Minulla on intohimo hierontatyöhön, ja haluan auttaa asiakkaitani saavuttamaan parhaan mahdollisen kehon hyvinvoinnin. Käytän hierontatyössäni aina asiakkaan yksilöllisiä tarpeita huomioivaa lähestymistapaa ja varmistan, että jokainen hoitokerta on asiakkaalleni miellyttävä ja rentouttava kokemus.

Varaa aikasi hierontaan jo tänään!

Toni Takala
Koulutettu hieroja, urheiluhieroja EAT, auktorisoitu Personal trainer, ravintovalmentaja, MBC®-valmentaja