Mikä on NormaTec®

NormaTec® palautuslahkeet, lantio-osa ja käsiosa on ilmanpaineella toimivat kompressiojärjestelmä. Niiden avulla lihaksiston palautumista voidaan nopeuttaa tehostamalla aineenvaihduntaa. Palautusjärjestelmä luo lihaksistoon liikehdintää ja painetta, joka tehostaa lihasten luonnollisia liikeratoja ja auttavat kiihdyttämään esimerkiksi nesteiden ja maitohappojen poistumista. Housut, lahkeet ja käsiosa on laajasti käytetty niin lääketieteessä, että huippu- ja aktiiviurheilussa.

Mihin NormaTecin palautumislahkeet auttavat?

NormaTecin palautushousut tehostavat aineenvaihduntaa ja kiihdyttävät nesteiden ja maitohappojen poistumista lihaksistosta. Palautushousujen hyötyjä ja vaikutusta kehoon on tutkittu laajalti ja niiden on todistettu vähentävän turvotusta, parantavan verenkiertoa, alentavan lihassärkyä sekä nopeuttavan lihasten palautumista muun muassa urheilusuorituksen jälkeen.

Kenelle NormaTec® sopii?

Palautusjärjestelmä sopii kaikille, jotka kärsivät erilaisista lihaskivuista ja joiden jalkoja vaivaa turvotus tai huono verenkierto. NormaTecin teknologia on erityisesti suunnattu urheilijoille, sillä palautushousut nopeuttavat palautumista urheilusuorituksen jälkeen. Mutta sopivat myös tavallisille ei urheilijoille.

Missä voin Tampereella käydä NormaTec® hoidoissa?

Tampereella voit käydä hier0mossa osoitteeessa Puutarhakatu 16 B:ssä. Sijaitsemme aivan Tampereen ydinkeskussa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Läheltä löydät kadunvarsipysäköintejä, sekä entisen Anttilan pysäköintitalon.

Myös osa lantion alueen palautumiseen.

Loistava lisäosa alaraajojen palautumisen tehostamiseen. Kysy lisää osoitteesta: toni@tonip0ika.fi, mikäli kiinnostuit palvelusta/tuotteesta.

Käsille oma osansa valikoimassa

Käsien ja rinnan alueen palautumista tehostamaan suunniteltu käsiosa on myös käytössä meillä.

NormaTec® hinnasto

Normatec järjestelmä on ilmanpaineella toimiva kompressiolaite, joka on suunniteltu palautumisen ja kuntoutuksen apuvälineeksi.

NormaTec®

30min

/kerta

Ensimmäinen kerta
10,00€ (norm. 20,00€)

Kertakäynti
20,00€

Sarjakortti x 3
51,00€ (norm. 60,00€)

Sarjakortti x 5
80,00€ (norm. 100,00€)

NormaTec®

45min

/kerta

Ensimmäinen kerta
15,00€ (norm. 30,00€)

Kertakäynti
30,00€

Sarjakortti x 3
78,00€ (norm. 90,00€)

Sarjakortti x 5
125,00€ (norm. 150,00€)

NormaTec®

60min

/kerta

Ensimmäinen kerta
30,00€ (norm. 40,00€)

Kertakäynti
40,00€

Sarjakortti x 3
105,00€ (norm. 120,00€)

Sarjakortti x 5
175,00€ (norm. 200,00€)

NormaTec®

Voit tutustua NormaTec® tästä pienestä videosta, jossa näet, kuinka laite toimii. Laite on suunniteltu palautumiseen ja kuntoutukseen. Sopii lähes kaikille.

NormaTec® kompressiohousut

  • Nopeuttaa lihaksien palautumista
  • Parantaa verenkiertoa hoidettavalla alueella
  • Vähentää lihaskipua ja jäykkyyttä.

NormaTec® PULSE 2.0 palautushousut vievät urheilijoiden alaraajojen palautumisen seuraavalle tasolle.

Saat kevyet ja palautuneet jalat nopeammin. Järjestelmä on avuksi myös lämmittelyssä ennen suoritusta sekä auttaa aloittamaan palautumisen nopeasti suorituksen tai kilpailun jälkeen.

97% ammattilaisjoukkueista luottaa NormaTecin patentoituun teknologiaan, jonka avulla verenkierto tehostuu sekä lihaskipu ja -särky vähenee.

Miten kompressiohousut toimivat?

Housut luovat ilmanpaineen avulla painetta ja liikehdintää hoidettavalle alueelle. Käytännössä tämä tuntuu vähän samalta kuin hieronta. Housuissa olevat sensorit mukautuvat käyttäjän jalkoihin ja stimuloivat niitä alueittain.

Kenelle kompressiohousuista on hyötyä?

NormaTec® housut sopivat kaikille jotka kärsivät lihaskivuista, turvotuksesta tai huonosta verenkierrosta.

  • Urheilijoille ja paljon liikkuville nopeaan palautumiseen
  • Ikäihmisille, joiden verenkierto on heikentynyt iän myötä
  • Lymfaa ja erilaisia verenkiertohäiriöitä sairastavaville
  • Seisomatyötä tekeville