Ajankohtaista hier0mossa

2022 lanseerattua kanta-asiakasohjelmaa on päivitetty ja nyt kannattaa mennä lunastamaan omansa verkkokaupasta!

Tasoja on taas kaksi BASIC ja PREMIUM.

BASICin vuosimaksulla 50,00€ saat jokaisesta käynnistä vuoden aikana -5,00€ alennusta.

PREMIUMin vuosimaksulla 120,00€ saat jokaisesta käynnistä vuoden aikana -10,00€ alennusta.

Hieronta- ja hyvinvointipalvelu hier0mo muuttaa uusiin tiloihin! Uusi osoite on Puutarhakatu 16 C, 4.kerrros, 33210 TAMPERE. Eli sama talo, mutta eri rappu!

Uutuutena toivotut koti- ja yrityskäynnit Hieronta- ja hyvinvointipalvelu hier0mosta. Ajanvaraus soittamalla tai sähköpostilla ja peruutusehtona on 48 tuntia. Peruuttamaton varaus veloitetaan 100% ja lisätään +5,00€ laskutuslisä. Hieronnan minimi pituus kotikäynneillä 60min.

Tutustu hinnastoon hinnastosivulla.

Yritykset pyytäkää tarjous teille soittamalla, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella.

Hier0ntaSaldo, joka viime kesänä lanseerattiin on taas täällä! Jokaisesta 60min käynnistä ansaitset 15min veloituksetonta hieronta-aikaa. Touko-kesäkuussa käyneet 60min käsittelyissä käyneet ansaitsee siis 15min/krt ja edun voi käyttää heinäkuussa 2021 pois.

*Ei voi muuttaa rahaksi tai yhdistää muihin etuihin tai lahjakortteihin.

Uudistamme hier0mon brändiä vastaamaan tätä päivää. Palvelumme pysyvät samana, mutta ulkoinen olemuksemme muuttuu. Kaikki muu on siis tuttua! Pääset varaamaan aikaa edelleen www.hier0mo.fi osoitteessa.

Löydät meidät nyt facebookista niemellä: Hieronta- ja hyvinvoitipalvelu hier0mo.

Normatec® järjestelmä on ilmanpaineella toimiva kompressiolaite, joka on suunniteltu palautumisen ja kuntoutuksen apuvälineeksi. NormaTec® -palautumishoidon avulla pyritään kiihdyttämään verenkiertoa ja aineenvaihduntaa hoidettavalla alueella ja tätä kautta nopeuttamaan esimerkiksi palautumista kovan rasituksen jälkeen. Alkaa alustavasti viikolla 41-42.

Toimintamme muuttaa Tampereelle osoitteeseen Puutarhakatu 16 B, 33210 TAMPERE, 5.krs.

Jokaisesta 60min tienaat 15min hierontasaldoa kesä-heinäkuun aikana käydyistä hieronnoista. Hierontasaldo tulee käyttää elokuun 2020 aikana pois. *Etusi arvo on ihan kiinni itsestäsi, kuinka paljon käyt hieronnassa kesä-heinäkuun aikana.

hierontasaldo

hier0mon facebookissa ja instagramissa joulunajan kalenteri, jossa vaihtuvia tarjouksia! Ota molemmat seurantaan.

Myös hier0mon verkkokauppa on mukana Black Friday tohinassa! Koodilla BLACK19F saatt -30% kaikista hierontalahjakorteista 

FasciaMethod-ohjaajakoulutus

FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä kehonhuoltomenetelmä ryhmäliikuntaan ja lisätyökalu yksilövalmennukseen.

Hyvinvointimessut
12.-13.10.2019

Oulun Hyvinvointimessut tarjoaa vinkkejä kaikille hyvinvoinnista, kauneudesta, terveydestä ja liikunnasta kiinnostuneille. Messuilla on mahdollista saada alan asiantuntijoiden neuvoja hyvinvoinnin edistämiseen sekä tutustua alan yrittäjiin ja tuotteisiin. Messuilla kohtaavat hyvinvoinnista kiinnostuneet messukävijät ja alan yritykset. 

Uudet tilat auki!

Tänään maanantaina 05.08.2019 avasimme ovemme uusiin toimitiloihin Oulun Äimärautioon osoitteeseen Äimäkuja 6 A, 90400 OULU.

Virallisia avajaisia vietetään sunnuntaina 18.08.2019 11:00 –  18:00 ja kalenteri on auki avajaisviikolle! 

Toiminta siirtyy 05.08.2019

Remontti valmistui etuajassa ja saammekin avaimet uuteen toimitilaan kaksi viikkoa aiemmin! Toimintamme siirtyy siis 05.08.2019 alkaen osoitteeseen Äimäkuja 6. 90400 Oulu.

Uudet toimitilat

Avaamme uudet toimitilat Oulun Äimärautioon osoitteeseen Äimäkuja 6, 90400 OULU.

Avajaisia vietetään sunnuntaina 18.08.2019 11:00 –  18:00 ja kalenteri on auki avajaisviikolle! 

Lomailen 6.7.-21.7.

Tänä vuonna lomailen  6.7.-21.7.2019 välisen ajan ja sen jälkeen taas painutaan sorvin ääreen. Uutta lähdetään opiskelemaan taas 12.8. alkaen. Ja vielä vähän uusia tuulia tulee, kun elokuussa aukeavat uudet toimitilat Oulun Äimärautioon.

Messut, tapahtumat

Aivan mahtavat liiketoimintaa tukevat markkinointimateriaalit saa kätevästi KylttiMaxilta!

Mene osoitteeseen www.kylttimax.fi ja tillaa omasi!

 

 

Verkkomaksupainike

Verkkokaupan puolella pystyt nyt maksamaan esimerkiksi hieronnan tai lahjakortin verkkomaksupainikkeella!

Lahjakortit lahjaksi

Nyt on loistava mahdollisuus tilata tai noutaa esimerkiksi merkkipäiväksi lahjakortti. Siirry osioon kauppa ja tilaa omasi.

Kinesioteippaus

Kinesioteippaus auttaa lihaksia oppimaan oikean tavan ja asennon toimia, sekä ohjaa ja tukee liikettä esimerkiksi oppimaan pois virheasennosta.

Fasciakäsittely

Fasciakäsittelyllä autetaan kireitä lihaskalvoja ja sitä myöten lihaksia toimimaan oikein, sekä antaa tilaa lihaksen liikkua ja kasvaa.