Hinnastot

Hyvä tietää ennen hierontaa.

Hieronta suunnitellaan yhdessä sinun tarpeidesi mukaiseksi ensimmäisellä käyntikerralla täytettävän esitietolomakkeen, haastattelun ja tutkimisen perusteella. Hieronta voi sisältää mm. klassista hierontaa, faskiakäsittelyä tai purentalihaskäsittelyä. Alla olevien hierontojen sisällöt esimerkkejä.

Huomioithan, että ensimmäisellä kerralla suoritettava alkututkimus ja haastattelu vievät hieronta-ajasta n. 5-10 minuuttia.

HIERONNAN VASTA-AIHEET ELI KONTRAINDIKAATIOT

ASIAKKAAN TURVALLISUUS ON MEILLE TÄRKEINTÄ! Joissakin tilanteissa hierontaa ei ole turvallista suorittaa ja sillä voidaan aiheuttaa haittaa asiakkaan terveydelle. Jos teillä on jokin alla olevan listan mukainen hieronnan vasta-aihe, niin suosittelemme teitä keskustelemaan lääkärinne kanssa hieronnan sopivuudesta.

– Kuume
– Flunssa
– Humalatila
– Krapula
– Akuutissa vaiheessa oleva syöpä
– Infektiot ihossa
– Tulehdusvaiheessa oleva nivel- tai lihasreuma sekä kihti
– Verenvuototauti eli hemofilia
– Akuutit tulehdukset
– Spastinen halvaus
– Laskimotukokset
– Tyrä
– Iskeeminen kudos
– Suurentuneet imurauhaset
– Tuoreet vammat esim. lihasrevähdykset, ruhjeet, avohaavat, luumurtumat

Koulutetun hierojan tekemä hieronta on alv 0%.

Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

Klassinen hieronta

Vanha, perinteinen hoitomuoto, jolla tarkoitetaan pehmytkudosten muokkausta käyttämällä kuutta perusotetta: sively, hankaus, pusertelu, täristys, ravistelu ja taputus. Jokaisella hierojalla on oma ”käsialansa”.

Vaikutus: vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä elimistön hapen ja ravinteiden saantia.  Lievittää kipua ja rentouttaa lihaksia ja mieltä. Parantaa myös nivelten liikkuvuutta.

Kenelle sopii? Lähes kaikille. Katso hieronnan vasta-aiheet, jos epäilet käykö hieronta sinulle.

Faskiakäsittely

Faskiat ovat kollageenisäikeisiä tukikudoksia, jotka tukevat ja suojaavat kehon kudoksia, lihaksia ja sisäelimiä. Toisinaan, esimerkiksi vamman, stressin tai vääränlaisen kuormituksen seurauksena nämä tukikudokset, faskiat, saattavat kiristyä ja siten aiheuttaa verenkierron, aineenvaihdunnan ja hapensaannin heikkenemistä lihaksissa, mikä taas aiheuttaa lihasjännitystä ja kipua.

Faskiakäsittelyssä näitä kireyksiä pyritään lievittämään venyttämällä faskiaa erilaisia tekniikoita ja välineitäkin (mm. imukupit, faskiarauta) apuna käyttäen.

Kinesioteippaus

Kinesioteippauksessa hyödynnetään kinesioteipin ihon kaltaisia ominaisuuksia. Erilaisia teippaustekniikoita hyväksi käyttäen voidaan esim. aktivoida tai rentouttaa lihasta, poistaa turvotusta, tukea ja parantaa nivelen liikkuvuutta sekä lieventää kipua.

Kenelle erityisesti? Tuki- ja liikuntaelinsairauksista kuten selkäkivuista ja rasitusvammoista (mm. tennis- ja golfkyynärpää, ”penikkatauti”) kärsiville.

Hinnasto

Lähivalmennukset

Etävalmennukset

Lahjakortit

0 +
Kävijät tänään